feedback

ProfessioneelFit Team

Ons team bestaat uit zeer ervaren mensen die hun sporen hebben verdiend.

Michael Kortekaas

Hoofd coach

Michael komt uit de vechtsport en heeft na het CIOS en de Sportacademie 12,5 jaar voor Politie(academie) en Defensie gewerkt.

Het grootste gedeelte van zijn loopbaan bestond uit het (mentaal) fitter maken van mensen voor de uitvoering van hun taak.

Hij is als hoofd coach verantwoordelijk voor inhoud & ontwikkeling van alle programma’s van ProfessioneelFit.

Rico Schuijers

Bekend als sportpsycholoog

Rico heeft ervaring met nationale teams in diverse sporten en heeft o.a. bekendheid gekregen door de gouden medailles van dameswaterpolo, dameshockey en dames roeien8 op de Olympische spelen van Beijing.

Speciaal voor de deelnemers van ProfessioneelFit heeft Rico zijn gedachtegoed gebundeld en benaderbaar gemaakt voor een groter publiek.

Zijn doel is om steeds meer mensen te inspireren en handvatten te geven zodat zij beter kunnen presteren onder druk, omgaan met verandering en volhouden.

Ralph Moorman

Bekend van 'de hormoonfactor'

Vanuit zijn achtergrond als wetenschapper merkte Ralph dat lang niet alles wat wetenschappelijk aangetoond is ‘op dat moment’, werkt in de praktijk.

Door logisch naar de natuur te kijken en hier dichtbij te blijven ontdekte hij voor zichzelf maar ook voor anderen hoe je het beste uit jezelf kunt halen qua voeding.

Ralph is verantwoordelijk voor de pijler voeding en heeft voor de deelnemers van ProfessioneelFit, zijn hormoonfactor in een ‘Big five’ samengevat.

Gerard Kerkhof

Bekend als 'de slaapprofessor'

Gerard heeft een brede achtergrond als wetenschapper en is directeur van diverse programma’s binnen o.a. de UvA en Universiteit Leiden.

Daarnaast is hij verbonden aan het slaapcentrum van het Medisch Centrum in De Haag (MCH).

Als specialist is hij betrokken bij ProfessioneelFit en is hij verantwoordelijk voor de pijler energiemanagement waar slaap een belangrijk onderdeel van is. Ook Gerard wil zijn gedachtegoed en ervaring delen met de mensen en heeft hiervoor een unieke opzet gedaan voor ons programma.

Suzanne Kortekaas

Bekend als voormalig turnster

Suzanne heeft op jonge leeftijd op nationaal niveau geturnd en is o.a. Nederlands kampioen geweest in 1988. Ze heeft op Papendal gezeten, het CIOS afgerond en diverse specialisaties, waaronder CrossFit, binnen sport en bewegen afgerond.

Zij is vanaf het begin betrokken bij ons en heeft veel ervaring met ons programma en verschillende deelnemers. Suzanne is zelf in topvorm en als moeder van twee kinderen weet zij als geen ander anderen te helpen.

Op dit moment is zij de coach van ProfessioneelFit en begeleid zij de verschillende andere coaches binnen ons programma.

Rob Schenk

Service desk

Rob heeft jarenlange ervaring als database- en business intelligence specialist en heeft zijn expertise bij legio grote internationale bedrijven ingezet.

Daarnaast heeft hij o.a. de Master Information Security in Liverpool afgerond.

Rob is binnen ProfessioneelFit verantwoordelijk voor het beheer van de online instrumenten van ProfessioneelFit, zoals onze Apps en website.